Vaš brskalnik ne omogoča javascripta, ki je nujno potreben za pravilno delovanje spletne strani.

E-priročniki

COBISS Kooperativni online bibliografski sistem in servisi COBISS

Uvodna pojasnila

Po uvedbi izbire E-priročniki na portalu Izobraževanje je bilo junija 2009 ukinjeno distribuiranje tiskanih dopolnitev vsebin priročnikov, saj je izpis trenutno veljavne verzije celotnega e-priročnika ali izpis posameznih datotek, kjer so bile izvedene spremembe, vedno možen preko portala. Vsebine e-priročnikov bodo usklajene z delovanjem trenutno veljavnih verzij programske opreme COBISS in bodo veljale tudi za vse naslednje verzije programske opreme do preklica ali do objave nove elektronske verzije priročnika.

Uporabnik lahko uporablja izbrani priročnik preko zaslonskega prikaza ali ga natisne za uporabo v okviru knjižnice oziroma ustanove, ki je podpisnica Pogodbe o sodelovanju v sistemu COBISS.SI.

E-priročniki so pripravljeni v formatu pdf, zato je za njihovo pregledovanje potrebna namestitev bralnika Adobe Acrobat Reader. Če programa še nimate nameščenega ali pa z obstoječo verzijo datoteke ne morete odpreti, si namestite najnovejšo različico. Za pregledovanje prekrivanke COBISS/OPAC je potrebna namestitev predvajalnika Flash.


ONLINE EVIDENCE

Dostop do registracij

Registrirani uporabniki
PRIJAVA NA PORTAL

Vaš e-naslov:

Geslo:

Neregistrirani
uporabniki
Oddelek izobraževanje

Telefon: (02) 2520 379

E-pošta: podpora@izum.si

© 1997-2022 IZUM | V 3.30 | Piškotki